In 2017, LG iese la rampa cu noile televizoare Super UHD LCD TV

Prezentul pare a fi destul de bine conturat, la fel si viitorul segmentului de televizoare din sanul companiei LG. In cadrul modelelor 4K, modele extrem de cautate in momentul de fata, LG se aliniaza cumva plutonului, ba chiar reuseste sa inoveze piata si sa ofere publicului noua gama Super UHD LCD TV.

Mai exact, aceasta gama va beneficia de mult discutata tehnologie Nano Cell, o gaselnita a celor de la LG care garanteaza niste culori extrem de clare din orice unghi ati privi imaginea. Sa presupunem ca nu sunteti fata in fata cu televizor ci urmariti emisiunea sau serialul vostru preferat de pe fotoliul alaturat, moment in care Nano Cell iese la rampa si va va garanta niste culori excelente, chiar si in cazul unghiurilor de vizibilitate de aproape 60 de grade.

“Noua tehnologie Nano Cell evita stergerea nuantelor si inlatura orice instabilitate a imaginilor, aspecte extrem de vanate de catre clientii nostri”, a spus unul dintre reprezentantii LG la un eveniment de profil.

In plus, chiar daca televizorul vostru este inconjurat de surse puternice de lumina, efectul light glow este si el indepartat cu ajutorul aceleiasi tehnologii, calitatea imaginii ramanand una superioara.

Pentru aceste standarde, se spune ce LG a colaborat extrem de bine cu cei de la Technicolor, specialisti extrem de bine cotati pe piata. Ca fapt divers, noile televizoare LG vor beneficia de o functie denumita Technicolor Expert Mode, o noua dovada a faptului ca exista o legatura stransa intre cele doua companii.

Nu se cunosc foarte multe despre aceasta functie, insa este de crezut ca ea va veni cu ajutorul unui update de soft care va fi lansat dupa ce noua gama de televizoare LG va fi oferita magazinelor in vederea comercializarii pe pietele europene, americane si asiatice.

Spune-ne părerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled