Idei de cadouri pentru iubitorii de televizoare sau de filme

Poate fi destul de greu sa cumperi un cadou potrivit pentru o astfel de persoana a carei pasiune poate a determinat-o deja sa-si conceapa singura propriul ansamblu home theater. Cu toate acestea, chiar si cei mai pasionati nu au absolut tot ceea ce au nevoie  pentru o experienta cinematografica completa. Anual apar zeci de accesorii si facilitati cu care e posibil sa nu fi ajuns deja la curent.

Astfel spus, ai putea petrece cateva ore intr-un magazin uitandu-te la toate articolele asociate unui iubitor de filme, emisiuni sau orice continut video si sa te gandesti la cadoul ideal. Ne-am gandit sa iti usuram munca prin cateva idei care ar putea sa fie pe placul oricarui pasionat de televiziune.

 

1. Discuri cu filme sau seriale

Asigura-te ca persoana respectiva nu si-a achizitionat deja filmele pe care intentionezi sa i le cumperi si alege genul de film care ar putea sa ii placa. Se intampla foarte des ca un pasionat de televizor sa aiba deja o colectie destul de bogata de discuri.

Discuri recomandate:

GAME OF THRONES: THE COMPLETE SIXTH SEASON [BD] [2016]

2. Soundbar

Poti suplimenta cu usurinta actualul sistem audio cu un soundbar care sa faciliteze experienta de home cinema atat printr-o calitate superioara a sunetului, cat si prin distributia lui intr-un mod inteligent, generand aceleasi efect sonor ca cel din cinematografele moderne.

Produs recomandat:

Soundbar Samsung HW-K450/EN

3. Videoproiector

Un mod de a obtine un ecran mai mare cu un buget limitat este acela de a achizitiona un videoproiector. E cu mult mai accesibil decat un televizor de ultima generatie si pentru vizionarea de filme este ideala utilizarea sa.

Sunt cateva optiuni foarte reusite pe piata, insa orice dispozitiv care reuseste sa transpuna o imagine Full HD si are un sistem de iluminare calitativ si durabil poate fi considerat ideal.

Produs recomandat:

Videoproiector Epson EB-S31, SVGA, 3LCD, 3200 lumeni, Alb

Acestea sunt doar 3 dintre cele mai bune solutii de cadouri pentru un amator de continut media video. Restul ideilor pot fi colectate analizand cu atentie piata si observand facilitatile care par a-i lipsi persoanei respective.

Spune-ne părerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled