Televizoare smart ieftine – top 3 modele performante la preturi mici

Daca sunteti in cautarea unui televizor inteligent si nu aveti un buget foarte mare, noi va recomandam 3 modele accesibile dar performante. Daca pentru alegerea unui televizor, fie el smart sau model uzual, puteti parcurge ghidul nostru de achizitie, in cazul televizoarelor smart ieftine am facut un research pentru a va ajuta sa gasiti modelele ideale, cu cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Televizor LED Smart Samsung 40K5502 – 101 cm, Full HD

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD

DETALII SI PRET

Acest televizor SMART dispune de o diagonala de 101 cm si de rezolutie Full HD, doua elemente care converg catre o calitate a imaginii excelenta. Din punct de vedere audio, cei de la Samsung au ales o distributie de doua difuzoare care ofera un total de 20W RMS, suficient pentru a urmari un film cu un sunet impecabil sau chiar pentru a asculta muzica in anumite perioade ale zilei.

Dincolo de aceste caracteristici de baza pentru un televizor, va puteti bucura de tuner digital, player multimedia integrat dar si de conexiuni multiple, precum wi-fi, LAN si multiple iesiri USB sau HDMI.

Pentru pretul la care este comercializat, noi il consideram un best buy in materie de televizoare smart ieftine.

Vezi mai multe detalii despre acest model aici

Televizor LED Smart LG 43UH6107 – 108 cm, 4K

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH6107, 4K Ultra HD

DETALII SI PRET

O a doua propunere pe care v-o facem este televizorul LED 43UH6107 de la LG, al doilea cel mai important producator de televizoare la nivel mondial in clipa de fata. Acest model este lansat in anul 2016, deci este unul destul de nou, cumparatorii avand garantia prezentei celor mai bune tehnologii ale momentului. Este un SMART TV cu diagonala de 108 cm, rezolutie 4K si un sistem audio de invidiat, numai putin de 40W RMS fiind mai mult decat suficienti pentru a va bucura de toate materialele audio preferate.

Modelul amintit este unul dintre cele mai bune televizoare SMART ieftine din gama sa, rezolutia 4K fiind unul dintre motivele pentru care este atat de ravnit. In plus, dispune de numeroase modalitati de conectare la internet si functioneaza cu ajutorul unei interfete smart extrem de apreciate.

Vezi mai multe detalii despre acest model aici

Televizor LED Smart Hyundai 43 HYN 6450 B – Cu Wi-Fi integrat

Televizor LED Smart Hyundai 43 HYN 6450 B , FHD , WIFI integrat

DETALII SI PRET

Desi nu provine din familia de smart tv-uri ale producatorilor ceva mai consacrati, modelul Hyundai revolutioneaza piata in primul si in primul rand datorita pretului sau extrem de accesibil. Mai mult de atat, cei 109 cm, atat cat masoara diagonala acestui televizor cat si sistemul audio performant, de 2x6W RMS, reprezinta cu siguranta puncte de atractie importante.

Este, la fel ca si modelele prezentate mai sus, un televizor SMART ieftin si de calitate, fabricat de curand si distribuit in peste 100 de tari la nivel mondial. Tehnologia avansata se regaseste si in alte particularitati ale televizorului, cum ar fi conexiunea la internet, care se realizeaza prin wireless, sau sistemul de navigatie, care reprezinta un adevarat atuu pentru utilizatori.

Vezi mai multe detalii despre acest model aici

Spune-ne părerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled