Recomandam

Televizor LED Smart Samsung 55KU6092 – review, pareri si pret

samsung 55KU6092
CARACTERISTICI BENEFICE:
  • pret accesibil;
  • diagonala: 138 cm;
  • rezolutie: 4K Ultra HD;
  • iluminare: LED;
  • functii speciale;
  • numeroase porturi de conexiune;
  • tehnologie Smart;
  • High Dynamic Range(HDR);

Vrei sa cumperi un Samsung 55KU6092?

Review Samsung 55KU6092

 Caracteristici generale

samsung 55KU6092Televizorul Smart Samsung 55KU6092 vine cu dimensiuni impresionante: ecran plat cu diagonala de 138 cm. Rama ultra subtire si ultra eleganta il transforma intr-un accesoriu modern si inedit din orice sufragerie moderna. Greutatea de 16 kg il face un dispozitiv stabil si usor de manipulat. Un alt aspect apreciat de utilizatori este consumul redus de energie, de doar 195 W.

Televizorul vine cu caracteristici speciale: eco senzor, cautare automata canale, copiere lista canale pe USB, functie auto power si ultra clean view.

Televizoarele cu tehnologie LED nu mai constituie de mult mofturi tehnologice sau gadgeturi inaccesibile. Aceste aparate electronice au devenit o sursa execeptionala de divertisment. Mai odihnitoare pentru ochi, mai confortabil de utilizat, mai usor de integrat in locuinte, televizoarele cu tehnologie 4K Ultra HD ofera experiente multimedia desavarsite. Televizorul LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6092, 4K Ultra HD este un dispozitiv exceptional, foarte apreciat de utilizatori.

Acest dispozitiv imbina avantajele tehnologiei LED cu inovatiile Smart Tv si experientele vizuale desavarsite oferite de imaginile 4K.

 

Tehnologie de top, functii multiple, experiente placute pentru utilizatori

Avantajele modelelor de televizoare Samsung 55KU6092 sunt numeroase. In primul rand vin cu tehnologie LED care asigura iluminare corespunzatoare, exceptionala a ecranelor astfel ca utilizatorii se pot bucura de imagini mai clare, mai detaliate, mai odihnitoare pentru ochi.

Tehnologia HDR dezvoltata de Samsung permite vizualizarea imaginilor in culori mai bogate. Detaliile sunt mai bine evidentiate, mai usor de observat, intreaga experienta vizuala este mai captivanta pentru utilizatori.

Practic televizoarele Samsung 55KU6092 aduc cinematograful in locuinta personala. Filmele devin mai dinamice, mai captivante. Emisiunile sportive sunt mai impresionante datorita tehnologiei Pur Color dezvoltata de coreenii de la Samsung, care permit vizualizarea imaginilor in culori mai bogate si mai vibrante.

Un alt avantaj de care se pot bucura utilizatorii acestor dispozitive este claritatea desavarsita a imaginilor. Cei 8 milioane de pixeli de pe ecranul ultra HD creaza imagini mai bogate, mai detaliate astfel ca orice imagine prinde cu adevarat viata.

Modelele de televizoare Samsung Ultra HD 55KU6092 vin cu filtre speciale de optimizare a calitatii continutului astfel ca imaginile redate sunt adaptate la acest format. De aceasta tehnologie inovatoare se pot bucura cu adevarat amatorii de gammig, care pot intra in lumea complexa a detaliilor jocurilor video.  Jocurile cu grafica complexa  devin mai captivante si mai reale pentru utilizatori, iar experienta jocurilor se transforma in pura placere.

 

Tehnologie smart – acces la divertisment multimedia de inalta clasa

 samsung smart 55KU6092Televizoarele Smart 55KU6092 sunt definite prin acces rapid la toate categoriile de continut multimedia. Categoriile sunt intuitive, usor de accesat si usor de sortat in functie de preferinte. Utilizatorii se pot conecta la canalele preferate de jocuri, canalele preferate de muzica, filme fitness, imediat ce au deschis dispozitivul. Aplicatiile preferate, retelele de socializare favorite si emailurile pot fi usor accesate printr-o simpla apasare de buton. Paginile preferate de internet pot fi vizualizate la calitate exceptionala direct de pe ecranul televizorului.

Functia speciala Samsung EduPedia ofera continut de calitate inalta pentru copiii de toate categoriile de varste. Prescolarii si copii mici au acces nelimitat la curiozitati, povestioare educative, cantece, jocuri si fise de colorat, prin intermediul acestei functii.

Samsung ofera acces copiilor scolari la aplicatii pe televizor care faciliteaza realizarea temelor, a proiectelor de studiu si a altor materiale educative, astfel ca lucrarile scolare pot fi mai usor si mai placut realizate. Prin intermediul acestor aplicatii elevii au acces la informatii istorice, de sanatate sau pot aprofunda tainele matemeticii.

 

Televizorul Samsung 4k 55KU6092 – conectivitate exceptionala

 samsung 55KU6092 grosimeSamsung a conceput televizoarele inteligente pentru a usura existenta utilizatorilor. Astfel ca sunt dotate cu porturi HDMI, USB, WGA, iesire audio digitala si alte porturi care sa faciliteze conectare si transmiterea informatiilor de pe laptop, telefon, tableta, pe ecranul televizorului. Sistemele wi-fi si bluetooth permit share-uirea rapida si in siguranta a informatiilor de pe un dispozitiv mobil pe televizor.

Puteti vizualiza fotografiile captate pe telefon sau tablete, in culori bogate direct pe ecranul Smart TV-ului, puteti transmite mesaje de felicitari prietenilor de televizorul din sufragerie.

Procesorul Quad Core permite realizarea multitaskingului intr-un mod deosebit. Puteti realiza video-conferinte de calitate exceptionala cu ajutorul acestui dispozitiv. Puteti instala si utiliza rapid aplicatii deosebite precum Skype si WhatsApp.

Spune-ne părerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled